Dorpstraat 42 - 3670 Meeuwen-Gruitrode
Tel.: 011 96 02 03
Contacteer ons!
Darts, hét populairste caféspel. U speelt het bij café 't Stamineeke in Meeuwen-Gruitrode

Kom gerust langs om darts te spelen én om onze speciale bieren te proeven

Waag u aan een spannend spelletje vogelpik in onze kroeg in Meeuwen-Gruitrode. Ons dartsbord hangt altijd klaar, u hoeft enkel nog even de pijltjes te vragen en dan bent u klaar om met een groepje vrienden darts te spelen. Dartsen is enorm ontspannend en het wordt alleen nog leuker bij 't Stamineeke wanneer u uw dartspijlen afvuurt met een frisse pint in de andere hand.

Wil u liever met een groepje biljarten of alleen bingo spelen? Ook dat is mogelijk in ons café. Bij ons vindt u allerlei caféspelen, voor ieder wat wils.

U komt langs voor een spelletje, u blijft voor onze lekkernijen

't Stamineeke is het gezellige, volkse café in Meeuwen-Gruitrode waar u een ruim assortiment speciale bieren op de kaart vindt. Van Tripel Karmeliet en Chimay tot Ter Dolen en Kwaremont, bij ons ontdekt u ze allemaal. Heeft u een hongertje? Dan vindt u wellicht uw gading op onze snackkaart. Hartige happen zoals croques of spaghetti, allemaal met de grootste zorg bereid.

Kom zeker eens langs in 't Stamineeke van Lydia en Patrick om darts te spelen en nog veel meer. Wij heten u van harte welkom!

Clikc+